Szórakozás

Szándékosan bujkál a villalakó édesanyja? Szégyenkezik?

Napok óta nem lehet elérni VV Kinga édesanyját, aki korábban készségesen állt az újságírók rendelkezésére. Egyesek szerint az asszonyt nagyon megviselte, hogy Kingát folyamatosan sírni látja, ezért nem akar nyilatkozni.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mások inkább arra tippelnek, hogy a szőkeség anyukája szégyenkezik lánya dühkitörései, illetve csúnya beszólásai miatt és szándékosan bujkál a nyilvánosság elől. A Hír24 természetesen szerette volna a villalakó édesanyját ezekkel a vádakkal szembesíteni, de hiába kerestük több napon át, nem lehetett elérni.

A lány barátai sem igazán tudják, mi a helyzet Kinga anyukájával, miért nem áll szóba a sajtóval. Csak remélik, hogy nem roppant össze és nem történt vele semmi komolyabb baj.

Nem Kinga az egyedüli villalakó, akinek szülei meglehetősen gyanúsan viselkednek. Korábban Veronika ismerősei állították azt, hogy Alekosz exének egyetemi tanár mamája szégyelli a lányát. A virslis lány szerint azonban csak arról van szó, hogy szülei nem bírják a reflektorfényt, ezért nem akarnak nyilatkozni.

Hasonló hírek terjednek Attila szeretteiről is. Őket eddig még senkinek nem sikerült megszólaltatni. Annamari édesanyját és édesapját sem láttuk még, és a lány sem igen emlegeti őket, csak testvéreiről szokott beszélni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik