Szórakozás

Elképesztően buta az RTL Klub sztárja – Nem ismeri Petőfit?

A ValóVilág iskolahetének záróvizsgáján ismét kiderült, hogy a villalakókat bizony nem az eszük és az intelligenciájuk alapján választották ki. Ha csak nem úgy, hogy a legbutább embereket akarták egybegyűjteni.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az ember el sem hinné, hogy létezik olyan ember Magyarországon, aki nem tudná, hogy a Nemzeti dalt Petőfi Sándor írta. Pedig van ilyen, mégpedig VV Seherezádé. A szőkeség nagyon kellemetlen helyzetbe került a vizsgán, ugyanis hiába segítettek neki a tanárok, mégsem “jutott eszébe” Petőfi Sándor neve. A lány azzal védekezett, hogy rossz a névmemóriája. Lehet, hogy jobb lett volna, ha inkább hallgat, mint, hogy ilyen dologgal védekezik.

Péter is rettentően lejáratta magát a tantestület előtt. Kijelentette, nem érdekli a tanulás és a vizsga, mert csak a kiválasztásra tud koncentrálni, illetve arra, hogyan tudja manipulálni a többieket. Majd hozzátette: azon is igyekeznie kell még, hogy meg tudja “d**ni” Veronikát, mielőtt kiesik a játékból. Természetesen ezen a mondaton a pedagógusok is kibuktak, ami persze nem is csoda.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik