Szórakozás

IQ fight: fulladoznak az unalomtól a ValóVilág játékosai

Szinte belealszanak az unalomba a ValóVilág játékosai, akik még az iskolapadban való alvástól sem riadnak vissza az iskolahét alatt.

Rettentően kínkeservesnek érzik a ValóVilág játékosai a mostani iskolahetet, melyen nap, mint nap iskolapadba kell ülniük a villa lakóinak. Míg Attila és Péter viccel próbálják meg elütni a tanárok által kiadott feladatokat, addig akadnak olyanok, akik szemmel láthatóan ki nem állhatják a fejtágítást. Olyannyira, hogy még attól sem riadnak vissza, hogy az iskolapadva ülve álomra hajtsák a fejüket.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Annamari lapos tekintetén már senki sem lepődik meg, ahogy azon sem, hogy a fejtágítás alkalmával szokásos unott arckifejezésével reagált a fura lány. Azonban Seherezádé és Gergő okításra adott reakciójára nincs magyarázat. A se vele, se nélküle kapcsolatot előnyben részesítő páros ugyanis kendőzetlenül vágta be a szundit az egyik tanítási óra alkalmával. De nemcsak ők, hanem Kinga is kimondottan rosszul viseli az iskolanapokat. A szőkeség ugyanis több órán is szinte nyitott szemmel alszik, s kínjában már azt se tudja, mivel üsse el az időt, mely ólomlábakon jár ilyenkor. Vajon tényleg ennyire fárasztó a villalakók számára a fejtágítás vagy csak érdektelenségük egy újabb kifejezési formája az órákon való szunyókálás?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik