Szórakozás

Az RTL Klub exsztárjának tündöklése és bukása – már senki nem kíváncsi rá

Hiába nyert egykor valóságshow-t, ma már senki sem kíváncsi Alekoszra. Népszerűsége nem sokáig tartott - a TV2 próbálja, de nem tudja lenyomni a nézők torkán a bizarr stílusú celebet.

Nagyon gyorsan kiesett a nézők kegyeiből Alekosz. A ValóVilág negyedik szériájának nyertesét ma már csak elvétve emlegetik görög hősként, ehelyett a Balekosz nevet viseli. Az sem teljesen érthető, mit kajáltak korábban az emberek a piperkőc dumagépen, de vitathatatlan, hogy egykor sokan miatta ültek le estéről estére az RTL Klub valóságshow-ja elé.


Fotó: TV2

Az, hogy népszerűsége nem lesz törtelen, persze várható volt, az egykori biztonsági őrt megszédítette a győzelem, intelligenciája pedig kevés volt ahhoz, hogy beláthassa: semmi rendkívülit nem tett le az asztalra. Feleségkereső műsora már enyhén szólva sem váltott ki érdeklődést az emberekből, egy valamirevaló nőre pedig még a pénz és ismertség árán sem sikerült szert tennie, és ezt nem is szégyellte. “Szinte csak szörnyekkel volt dolgom” – minősítette a minap immár a konkurens TV2-nél alkalmi kapcsolatait, az pedig szemmel láthatóan eszébe sem jutott, hogy ez a kijelentése csak még szánalmasabbá teszi a nézők szemében.

Már, ha még vannak nézők egyáltalán: hiszen Alekosz feltűnésével egyidőben nem kevesen vannak, akik rekordsebességgel nyúlnak a távkapcsoló után. Úgy tűnik, ami anno érdekes (vagy inkább bizarr)  volt – mert az vitathatatlan, hogy a görög hangzatos ám teljesen zavaros mondatfűzései és szóhasználata első hallásra bénítólag hat az emberre -, mára unalmasá lett. Hiszen a valóságshow-nézők fénykorában sem vele, hanem rajta nevettek.

Nos, Alekosztól ennyi telik, de azok a nézők, akiket sikerült az ÖsszeEsküvőknek eleinte maguk mellé állítaniuk, többet vártak. Nem a görögtől, a csatornától, ugyanis laikusként sem értik, hogyan hihette azt a valóságshow ötletgazdája, hogy a konkurencia – nem véletlenül – mellőzött sztárja és egy “bukottként” emlegetett  műsor összegyúrásából bármi jó is kisülhet.

Néhány héttel ezelőtt az ÖsszeEsküvők stábja még úgy gondolta, nagy fogást csinált a szerződésszegő hírességgel. Azóta persze már a csatornánál is leesett a tantusz, a műsor producere maga mondta el, hogy többet vártak az ellopott celebtől. Kérdés, vajon bevallják el valaha, hogy ez esetben (is) alaposan mellényúltak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik