Szórakozás

Le kellett fogni a dühtől tajtékzó Alekoszt – Mindent megbánt?

Kis híja volt csak, hogy Alekosz megüsse Dórit a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában. A görög nyomdafestéket nem tűrően beszélt választottjával.

Nem kellett túl sok Alekosznak ahhoz, hogy kiábránduljon az új Rezidencia-lakóból, Dórából. Bár a lányt a görög “hozta a házhoz”, találkozásukból nem lett szerelem. Persze, ezt valahogy rögtön sejtettük is, hiszen az egykori valóságshow-nyertes néhány napon belül három nőnek is – Másának, Mónikának majd Dórának – még soha nem érzett romantikus érzéseiről beszélt.
A szánalmas görögöt az dühítette fel, hogy a vörös modell is Marcit küldte összecsapásra. Alekosz úgy vélte, a lány elárulta őt, amikor a barátjára tette a jelet. A nézeteltérés később durva vitába torkollott, az RTL Klubtól elcsábított híresség elveszítette a fejét, és nyomdafestéket nem tűrően kiabált Dórival.

A lányt sem kellett félteni, a vita hevében Alek fejéhez vágta, hogy nem feleséget keresni jött a műsorban, hanem azért, mert nem bír úgy élni, hogy ne figyeljék kamerák. A görög – bár erről már a vallomásszobában is mesélt – tagadta a dolgot és árulónak, “tetűládának” nevezte Dórit, aki nyilvánvalóan felháborodott Alekosz viselkedésén. “Kívánom neked, hogy életed végéig itt rohadjál a kamerák között” – tette hozzá feszülten.

A szóváltásnak kis híján pofon lett a vége, a dühtől tajtékzó görögöt Ricsi fogta le, és próbálta megnyugtatni. “Én feltettem rád az életemet” – hajtogatta a görög, akit már egy lány sem vesz komolyan a Rezidencián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik