Szórakozás

Balhé: a féltékenység miatt veszítette el szerelmét a TV2 sztárja

Egy percre sem veszítették szem elől a Rezidencia női lakói párjukat a legutóbbi buliban. Dórával együtt a zöld szemű szörny is beköltözött a valóságshow kulisszái közé.

Mint már megírtuk, szomorú véget ért a csütörtök esti mulatozás a Rezidencián. Renikét és Nikót elbizonytalanította Dóra beköltözése, és mindketten félteni kezdték eddig bombabiztosnak hitt kapcsolatukat.
Ricsi kedvese még úgy, ahogy fékezte magát, de Renivel elszaladt a ló. Niko csupán párjának zokogott, és vele osztotta meg, hogy féltékeny, másnap azonban bevallotta, hogy az alkohol váltotta ki belőle a kínos viselkedést.

Sokkal rosszabbul járt azonban Renyó, aki addig hisztizett, amíg párjánál elszakadt a cérna. Szilo eleinte megpróbálta szavakkal nyugtatni a féltékeny lányt, de aztán nagyot hibázott: megpofozta Renit. Az eset után a pár tovább veszekedett, a lány felelősségre vonta “verekedő” kedvesét és még hosszú ideig cirkuszolt.

Amíg Nikóék okosan túllendültek a problémán, addig Szilo és Renike esetében a féltékenység végzetes következménnyel járt. Szilót és édesanyját másnap a pofon miatt kizárták a játékból. A megrémült lány próbálta védeni kedvesét, és azt állította, nem történt semmi, de ez már nem változtatott a műsorkészítők döntésén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik