Szórakozás

Zátonyra futott a házassága a magyar énekesnőnek

Tunyogi Bernadett édesapja halálának 3. évfordulója alkalmából november 27-én színpadra lép a Millenárison. A rendezvényen hologramos technika segítségével Tunyogi Pétert is megidézik.

Tunyogi Bernadettet édesapja emlékkoncertjén láthatja utoljára a nagyközönség, mielőtt egy régóta tervezett átalakuláson esik át. A színész-énekesnőt a magánéletében végbemenő gyökeres változások segítették hozzá a nagy lépés megtételéhez.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

“Az utóbbi időben több magánéleti változáson vagyok túl: az édesapám elvesztése hihetetlen fájdalommal járt, és csak nagyon nehezen tudtam feldolgozni, ezek után pedig a házasságom is zátonyra futott” – vallotta őszintén Tunyogi Bernadett. „Ezek az események indították el bennem azt, hogy gyökeresen változtassak az életemen, és megműttetem az orrom. Már nagyon régóta gondolkoztam a beavatkozáson,mert úgy érzem, kell ez a változás ahhoz, hogy új irányt vehessen az életem.”

A színésznő a következő év elejétől már teljesen megújult külsővel lép színpadra. Többek között látható lesz a Győri Nemzeti Színház musicalgáláján, a Miskolci Nemzeti Színház Menyasszonytáncában, majd a Szegedi Szabadtéri Játékok rendezvényi közt a Jekyll és Hyde című darabban.

Bernadett a legnagyobb meglepetéssel 2012 márciusában készül: pályafutásának 20. évfordulójára egy különleges, jubileumi koncerttel lepi meg közönségét. A nagyszabású gálaműsor különlegességét az adja, hogy az aranytorkú színész-énekesnő meghívta azokat a művészbarátait, akikkel az elmúlt húsz év során fontos színházi szerepeket játszott. A koncerten felcsendülnek népszerű musicalek és dalok, amelyek Bernadett egy-egy jelentős, emlékezetes pillanatát idézik majd fel, Tunyogi Orsi, Koós Réka, Szulák Andrea, Csonka András, Molnár László, Auth Csilla, Feke Pál, Serbán Attila, Janza Kata, Forgács Péter  közreműködésével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik