Élet-Stílus

Házi plasztikai műtét cementtel és ragasztóval

Megfékezhetetlennek tűnik a fenékőrület, van aki bármi áron hajlandó megszerezni az „álomalakot”, kerüljön akár az egészségébe is.

Amikor 1992-ben Sir Mix-a-lot eldalolta a nagy fenék himnuszát, talán nem is gondolta, hogy 2000-re egy csomóan megőrülnek, és a legváltozatosabb módszerekkel próbálják gömbölyűbbé és/vagy méretesebbé tenni a hátsójukat. A legfrissebb hír szerint egy transznemű nő, aki eredetileg férfi testben látta meg a napvilágot, addig ment, hogy kitalált egy házi keveréket fenéknagyobbítás céljára: az összetevői közt cement és defektjavító spray is szerepelt, derült ki az NBC riportjából.

Egy eddig meg nem nevezett nő nagy fájdalmakkal kórházba került, majd miután megvizsgálták elrontott „fenékimplantátumát”, azonnal kiderült, komoly a baj, de szégyenében nem beszélt arról, mit történt vele. Így csak hónapok múlva került bilincs az elkövetőre, Oneal Ron Morrisra (30).


Arra gyanakszanak arendőrök, hogy Morris saját magát is így “kezelte”

Az illegális beavatkozásra egyébként még tavaly májusban került sor a rendőrség elmondása szerint, potom 700 dollárért (158 ezer forintért). A kozmetikai műtét során a páciens fenekébe cement, ragasztó, ásványi olaj, defektjavító keveréke került, amit sebeket végül pillanatragasztóval zárta le.

Az egyre nagyobb fájdalmaktól szenvedő nőt végül a Tampa kórházba vitték, ahol baktériumfertőzés és tüdőgyulladás miatt kezelték, de nem volt hajlandó elárulni Morris nevét, akinek végül hónapok kitartó nyomozása után sikerült nyomára bukkanni. A rendőrség úgy véli, további áldozatai lehetnek még, akiket felszólítottak, hogy jelentkezzenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik