Élet-Stílus

Mesefigura ihlette a világ legnagyobb száját

Jessica Rabbit valószínűleg soha nem gondolta volna, mekkora lavinát indít el.

A Roger nyúl a pácban című film buja nyúlfelesége mára már szexszimbólum, ráadásul nem is akármilyen: ő ugyanis sosem megy ki a divatból. Igaz, hogy csak kétdimenziós, de vörös haját, dús kebleit és nőies alakját, az egész világon nők százezrei próbálják utánozni.

Valahogy úgy, mint a szentpétervári Kristina Rei is, aki Jessica Rabbit „ösztönzésére” műttette meg magát. Az orosz lány biztos volt abban, hogy szűnni nem akaró önbizalomhiányáért a keskeny és pici szája a felelős, így amikor lehetősége nyílt rá, azonnal szakemberhez fordult.

A most 22 éves lány az első műtét óta közel 100 beavatkozáson vett részt és mostanra már mániája lett az ajakfeltöltés. Mint mondja, szerinte fantasztikusan néz ki és remekül érzi magát, így addig meg sem áll, míg övé nem lesz a világ legnagyobb szája.

Nos, a magunk részéről úgy hisszük, Kristina ezzel komoly fába vágta a fejszéjét, a világ legszélesebb szája ugyanis jelenleg egy angolai férfié, Francisco Domingo Joaquimé, a maga 17 centiméterével. Csak hogy érzékeltessük ez milyen hatalmas, íme egy videó. A kólásdoboz gond nélkül tűnik el benne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik