Szórakozás

Mocsokban él az RTL Klub sztárja – Ebből komoly baja lehet

Egyre nagyobb a rumli a villában. A lakóknak nem erőssége a takarítás, és úgy tűnik, az egyre magasodó szemétdomb egyáltalán nem zavarja őket, pedig egészségügyi problémájuk is lehet tőle.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nincs bejárónőjük, sem takarítónőjük a ValóVilág játékosainak. Ugyanakkor úgy viselkednek, mintha mindegyikük egy szolgáktól hemzsegő kastélyból költözött volna a valóságshowba, ugyanis semmit nem tesznek a körülöttük egyre jobban szaporodó rendetlenség ellen. Az sem zavarja őket, hogy az asztal és a konyha állandóan tele van mosatlannal, ételmaradékokkal és üres üdítős palackokkal.

A hálószobáról pedig talán jobb nem is beszélni. Mindenhol szennyes ruhák hevernek a földön, az embernek olyan érzése van, mintha egy szemétdombon zajlanának a ValóVilág eseményei. Ugyanakkor, amikor takarításról van szó, mindenki fel van háborodva, senki nem akarja kezébe venni a porszívót. Pedig már a sztárvendégek is többször beszóltak a villalakóknak a rendetlenség miatt, ez azonban nem talált értő fülekre.

Pedig a rendezett környezet nem csak esztétikai szempontból lenne fontos. A sorsára hagyott ételmaradékban például gyorsan elszaporodnak a baktériumok, amelyek számos betegség táptalajai lehetnek. És akkor arról nem is beszéltünk, hogy a rendetlenség pszichés szempontból sincs jó hatással az emberre. Állandó rendezetlenségben élni ugyanis feszültséget, idegességet okoz – állítják a szakemberek. Ez egyébként a villalakókon is megfigyelhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik