Szórakozás

Kováts Vera és Baricz Gergő nem bírja egymás nélkül

Az X-Faktor szombati adásán úgy tűnt van valami a két fiatal között. Kováts Vera elismerte, összeköti őket egy szál.

Hetek óta folynak a találgatások Kováts Vera és Baricz Gergő szerelmével kapcsolatban. Bár a fiatalok tagadják, hogy lenne közöttük valami, a jelek mást mutatnak. Így volt ez a szombati X-Faktor alkalmával is, amikor a pár egy szerelmes duettet énekelt – írja a Bors. Az egymás irányába tett gesztusok és pillantások többről árulkodtak, mint baráti viszonyról. A tizenéves lány a produkció végén még egy puszit is nyomott duett-társa arcára. Gergő továbbjutásakor pedig jobban örült, mint sajátjakor. A két fiatal közötti vonzalmat Keresztes Ildikó is érzékelte.

„Abszolút működött a kémiájuk, nagyon jól álltak egymásnak, filmrendezőként azt mondanám, ők az újabb kori Rómeó és Júlia” – nyilatkozta Keresztes Ildikó.

Azonban Kováts Vera visszafogottan nyilatkozott kapcsolatukat illetően.

„Nincs szerelem, és ebben a helyzetben nem is tud kialakulni, mondhatom, hogy sajnos. De összeköt minket egy szál – magyarázta Kováts Vera, Gergővel együtt. „Belül van valami, amit érzek, de az nem szerelem. Itt az X-Faktor, nem lehet, meg az is ott van, hogy Vera még csak tizenhat éves. Ha esetleg vége lesz a műsornak, akkor lehet valami köztünk” – mondta a napilapnak Baricz Gergő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik