Szórakozás

Keresztes Ildikó és Baricz Gergő egymásra talált

Teljes összhang van az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó és mentoráltja, Baricz Gergő között. A fiú még Ildikó magánéletét is egyengeti olykor.

Szinte mindenben számíthat versenyzőjére Kerszetes Ildikó, aki magánéleti kérdésekben is gyakran kér tanácsot Baricz Gergőtől – írja a Bors.

„Gergő egészen különleges ember, aki ezt nem érzi, azt csak sajnálni tudom. Igaz, én sem voltam felkészülve arra, hogy találkozom vele, hogy betoppan az életembe egy ilyen egyéniség. Annyira felnézek erre a huszonegy éves gyerekre, hogy az valami elképesztő. És nem csak azért, mert tehetséges. Gergő nincs is tudatában annak, hogy mekkora kincs. Az életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy megismerhettem” – árulta el a napilapnak az egyetlen női mentor, aki szerint versenyzője igazán érett gondolkodású.

„A kora ellenére annyira bölcs, olyan jó rálátása van a dolgokra, hogy az félelmetes. Előfordult, hogy magánéleti problémáim voltak, és hozzá fordultam tanácsért. A segítségével sikerült is megoldanom. Barátság alakult ki közöttünk” – mondta Keresztes Ildikó a napilapnak.

Baricz Gergő szinte még mindig alig hiszi el, hogy Keresztes Ildikóval ilyen baráti viszonyt sikerült kialakítania.

„Érzelmileg hasonlítunk, és kötődünk egymáshoz. Jólesik, amiket mond, meglepő, hogy miközben ennyi mindent elért, így képes azonosulni velem” – nyilatkozta a még versenyben lévő X-Faktoros.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik