Szórakozás

Keresztes Ildikó Baricz Gergőért kampányol

Az X-Faktor versenyzőire nem szavazhatnak a külföldön élő nézők. Ezért Keresztes Ildikó közösségi oldalán segít a probléma áthidalásában.

Több vitát eredményezett már az a tény, mely szerint az X-Faktor versenyzőire nem szavazhatnak a határon túliak. Ezért megpróbálják kicselezni a szabályozást. A külföldi szavazók Magyarországon élő ismerősöknek utalnak pénzt, melyből az ittélők SMS-t küldhetnek a pénzt utaló kedvencére. Az interneten futótűzként terjedő áthidaló megoldást Keresztes Ildikó is megosztotta közösségi oldalán – írja a Bors.

„Én csak megosztottam ezeket az információkat, mert nagyon szerettem volna, ha mindenki értesül róluk, akit érint” – nyilatkozta a napilapnak a mentor. „Ez az én érdekem is, és nem szeretném, ha a határon túli énekesek a szabályozás miatt hendikeppel indulnának” – nyilatkozta az ítész.

Baricz Gergő azonban tudja, hogy az országhatáron kívül élőktől nem várható el, hogy így szavazzanak.

„Nagyon elkötelezettnek kell lennie annak, aki így szavaz. Egészen más a tévé előtt kényelmesen ülve SMS-t küldeni, mint két nappal az adás előtt pénzt küldeni, amikor még azt sem tudod, hogy a kedvenced miként teljesített a színpadon” – mondta a napilapnak a még versenyben lévő erdélyi énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik