Szórakozás

Exkluzív videó: így tombolt Keresztes Ildikó

Nagyszabású bulit rendeztek az X-Faktor egykori versenyzői számára. Az est sztárvendége Keresztes Ildikó volt, aki mindenkit leénekelt a színpadról.

Rengeteg érdeklődő és X-Faktor fanatikus jelent meg azon a bulin, melynek egy belvárosi szórakozóhely adott otthont. A koncerten színpadra léptek az X-Faktor versenyéből kiesett, és a selejtezőkből, valamint a mentorok házából távozó énekesjelöltjek is.

Míg a színpadon egymást váltották az énekesek, addig az asztaloknál önfeledten buliztak a még versenyben lévő énekesek is. Így a szórakozóhelyen élvezettel énekelt és táncolt Muri Enikő, Kováts Vera, Baricz Gergő és Kocsis Tibor is. Később, az est fénypontja miatt azonban mindenki a tánctérre sereglett, hiszen az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó lépett színpadra.

Bár az ítészt az utóbbi időben sok kritika érte bíráskodó mentori magatartása miatt, az énekesnő – magánéleti válsága ellenére is – bebizonyította, hogy joggal ostorozhatja a versenyzőket, hiszen a szakma legkiválóbbja. Ugyanis Keresztes Ildikó hihetetlen profizmussal adta elő szerzeményét, mellyel mindenkit leénekelt a színpadról. A közönség – beleértve az X-Faktor versenyzőit is – állva tapsolt és tombolt az érces hangú énekesnő produkciója alatt, mely osztatlan sikert aratott mindenki körében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik