Szórakozás

Csak hazudja a szerelmet valósághow sztárja? – Megszólalt az exbarátnő

Egy pletyka szerint ÖsszeEsküvők Peti becsapja Csengét és volt barátnőjével szeretné folytatni kapcsolatát, ha kijön a Rezidenciáról. A fiú barátja, Máté szerint ez képtelenség.


Fotó: TV2

Az ÖsszeEsküvők legharmonikusabbnak tűnő szerelmespárja Csenge és Peti. A fiatalok szinte a játék elején kiválasztották egymást, és azóta is, ha tehetik, együtt vannak. Sokan úgy vélik, ők érdemelnék meg a győzelmet, ám még ennél is többen vannak azok, akik unalmasnak tartják őket.

A TV2 Esküdj! című műsorában Majkánál vendégeskedett Peti volt kedvese Niki, és a fiú egyik barátja Máté. Majka tőlük kérdezte meg, igaz lehet-e a pletyka, amely szerint Petinek egy másik exe, Betti azt állítja, a síoktató Rezidencia-lakó azt ígérte neki, csak színészkedni fog a játékban, és mindent miatta csinál, amikor pedig kijön, újra egy párt alkotnak majd.

Peti egyik legjobb barátja Máté azonban ezt cáfolta, azt állítja, nagyon jól ismeri a fiút, és biztos benne, hogy nem tudna hónapokon keresztül szerelmet színlelni, ráadásul Betti dobta annakidején a fiút.  Niki, akivel Peti a valóságshow előtt néhányszor randizott, elmondta, nem tudja megítélni, mi van Peti és Csenge között. A lány kijelentette, ha bekerülne a játékba, természetesen megpróbálná szétválasztani az idillinek tűnő párt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik