Szórakozás

Kifakadt: senkinek sem kell – Csak kihasználják a nők a TV2 sztárját?

Alekosz bevallotta, nem ért a nőkhöz. Hozzátette: eddig csak szörnyekkel volt dolga, és akkor is ő kezdeményezett.

A görög csődörnek titulált Alekosz nemrégiben bevallotta a nyilvánvalót: nem ért a nőkhöz. A ValóVilág egykori nyertese Mariánnak vallott korábbi kudarcairól.


Fotó: TV2

“Nem tudok csajozni. Körülbelül száz nővel voltam, de szörnyek voltak mind. Olyanokkal bárki tud lenni. Egy kezemen meg tudom számolni, hányan voltak, akik úgy is néztek ki, mint egy nő. Körülbelül öt volt olyan” – minősítette eddigi partnereit és ezzel együtt saját magát Alekosz.

“Fogalmam sincs, mi kell a nőknek, még az egyszerű szépségek sem rezonálnak rám. Nekem az volna a legjobb, ha a nő akarna, és én lennék a fogadó, de ilyen soha nem volt. Ha én nem kezdeményeznék, nem lenne semmi” – folytatta a panaszáradatot a görög.

Alekosz éppen ezért örült annak, hogy hétvégi bulijukon Dóra kezdeményezte az ismerkedést. Azóta azonban nyilvánvalóvá vált számára, hogy a playmate csupán kihasználta őt, hogy bekerüljön a Rezidenciára. A modell amilyen gyorsan csak tudta, dobta Alekoszt. Kijelentette, neki olyan férfi nem kell, aki nap mint nap leissza magát. A görög kijelentette csalódott a vörös hajú lányba, és most már úgy véli, Dórinak nincs helye a Rezidencián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik