Szórakozás

Orvost kellett hívni: kamerák előtt lett rosszul a valóságshow játékosa

Felidegesítette magát és rosszul lett az ÖsszeEsküvők Kati mamája. Nézői vélemények szerint a mértéktelen alkoholfogyasztás és a sok cigaretta miatt lett magas a pulzusa.

Egyre rosszabbul bírják a bezártságot az ÖsszeEsküvők anyósjelöltjei. A minap Erzsók és Éva ugrott egymásnak, legutóbb pedig Kati mama borult ki. Marián édesanyja egy, a Nikóval történt szócsata után esett ágynak. A bevállalós lány azt vágta Kati fejéhez, hogy elég rosszul nevelte Marcit, ha a fiú köpködéssel vezeti le a feszültségét. A lány azt is hozzátette, még szomorúbb, hogy az anyósjelöltnek ez még tetszik is.


Fotó: TV2

“Tiszteletlen, ocsmány, nem is tudom megmondani, mi ez – véleményezte Kati Nikót később a Vallomásszobában. Niko ugyanekkor kijelentette az asszonyról: “Sokat elárul, hogy nem várja haza a férje”.

A vita azonban úgy tűnik ezúttal a harcos kedvű Kati mamát is kimerítette. Az asszony rosszul lett, azt állította, hogy egész testében remeg, azonnal haza akart menni, úgy vélte felment a vérnyomása. Katihoz természetesen azonnal orvost hívtak, aki megállapította, nincs nagy baj, a pulzusa túl szapora az anyósjelöltnek, és pihenést javasolt a sokat idegeskedő anyukának. A történtekről a nézőknek is van véleményük, többen is úgy vélik, az asszony püffedt arca mértéktelen alkoholfogyasztásról árulkodik, és a sok-sok cigaretta sem tesz jót neki.

Persze, lehet, hogy Kati mama vágya – hogy végre otthon legyen –  teljesülhet, hiszen a ma esti összecsapásnak ő és fia az egyik résztvevői. S ha a nézők is úgy akarják, este már a saját ágyában alhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik