Szórakozás

Az életével játszott adásban a ValóVilág sztárja

Akár az életébe is kerülhetett volna VV Attilának a tegnapi sebesülés, melyet a fejszével okozott magának az összeférhetetlen játékos.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A kedden megrendezett Arénában mindent megtettek a játékosok a védettség megszerzése érdekében. A két csapatra osztott játékosok először egy ügyességi feladatban mérték össze tudásukat. A csapatoknak az volt a feladata, hogy az általuk csiholt és rakott tűzzel meggyújtsanak egy kötelet. Csakhogy a tűzifáról is maguknak kellett gondoskodniuk, így mindkét tábor férfi tagjai gyújtós aprításába kezdtek. Attila azonban a nagy sietségében – no meg a védőkesztyű használatának hiányában – csúnyán belevágott a kezébe a borotvaéles eszközzel. A ValóVilág játékos kezét azonnal elöntötte a vér, és ő ettől szemmel láthatóan sokkos állapotba került. Az összeférhetetlennek titulált játékos egy rögtönzött kötéssel próbálta meg csillapítani a vérzést, azonban nem járt sok sikerrel.

Attilát azonban a még lüktető nyílt sebe sem tántorította el attól, hogy aktívan részt vegyen a tűzrakásban. Attila azonban annyira figyelmetlen volt, hogy észre sem vette, hogy alkalmi kötése lángra kapott. A sipítozó Veronika volt az, aki minderre figyelmeztette a játékost. Azonban Attila minderre fittyet hányva, még inkább a tűzbe tette megsebzett ujját, mely húzását jó poénnak gondolta. Pedig köztudott, hogy a nyílt seb veszélyes dolog, mely akár el is fertőződhet egy ilyen felelőtlen magatartás alkalmával. A játékos sebét később ellátták és szakszerű kötést is kapott, így remélhetőleg nem lesznek szövődményei a kapkodás hevében elkövetett balesetének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik