Szórakozás

Mint egy őrült, úgy tombolt a ValóVilág sztárja – Visszalépett

Már biztos, hogy nem találkozhat szüleivel VV Kinga, ami miatt teljesen padlóra került. Táncpartnere, Attila ugyanis visszalépett a versenytől, ami miatt neki is fel kellett adnia a küzdelmet.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mint egy őrült, úgy tombolt tegnap este VV Kinga. Kiderült ugyanis, hogy a villa táncversenyének győztes párja csupán az egyik játékos családját látogathatja meg. A szőkeség emiatt teljesen kibukott. Kijelentette, ő aztán nem mutatja be Attilát a szüleinek, ugyanis ocsmány féregnek tartja. Közölte a fiúval azt is, hogy bunkó, és szüleit éppen az ilyen alakoktól veri le a víz.

Attila persze nem hagyta magát. Úgy döntött, azzal vág vissza Kingának, ami a legjobban fáj neki. Bement a titokszobába és közölte a szerkesztőkkel, ő és párja visszalépnek a versenytől. Úgy tűnik, hogy ezzel a lépéssel végérvényesen szertefoszlottak Attila reményei, miszerint valaha még lehet intim viszony közte és a szőkeség között.

És bár az este folyamán extra produkcióként Attila és Kinga tét nélkül végül eltáncolta a korábban betanult produkcióját, ennek ellenére abban biztosak vagyunk, hogy ez csak a kezdet, ennél még sokkal nagyobb botrányok is lesznek a két játékos között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik