Szórakozás

Nem lehet gyermeke a VV sztárjának? Meghalt a lánya?

Valószínűleg sosem tudja feldolgozni gyermeke elvesztését VV Annamária – állította testvére a Hír24-nek. Az sem kizárt, hogy a Furcsa lánynak már nem is lehet több gyermeke.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Él-hal a kisgyerekekért a villa Furcsa leányzója. Ezt abból is kiderült, hogy beköltözése óta folyton kistestvéreit emlegeti. A táncverseny közben is állandóan rájuk gondolt, meg vélhetően elveszített kislányára is – állítja Annamari egyik ismerőse, aki szerint a lánynak már nem lehet több gyermeke. Hogy ezt miért gondolja? Arra nem tudott választ adni. Csak annyit árult el, hogy a lány a történtek óta egyszerűen nem hajlandó beszélni a gyerektémáról. Ezt egyébként Annamari testvére is megerősítette a Hír 24 érdeklődésére.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a villa csodabogara 16 éves korában adott életet gyermekének. Azt, hogy aztán mi lett a kislánnyal, mindenki másképpen tudja. Van, aki szerint örökbe adták, az egyik barátnőnek azonban a villalakó azt mesélte, hogy csemetéje megbetegedett és meghalt.

Bármi is történt, Annamari hallgat a témáról, és arról is, lehet-e még gyermeke, egyáltalán akar-e. Testvére úgy gondolja, hogy a villalakó nagyon jó édesanya lenne, ha a sors megadná neki, hogy még egyszer teherbe essen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik