Szórakozás

Mindenki gyűlöli a ValóVilág játékosát? Részletek

Ártatlannak tartják VV Attilát a Kingával való összezörrenésben a villába látogató képernyősök. Keleti Andrea szerint Attila kifejezetten jó ember, akinek egyetlen bűne, hogy szerelembe esett.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nem látszik csillapodni a VV Attila és Kinga között kialakult viszály. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a villa hisztérikája hatalmas veszekedést követően mondott le a táncversenyben való részvételről. Kinga úgy gondolta, inkább nem vesz részt a versenyben, minthogy megnyerve azt kötelező jelleggel be kelljen mutatnia szüleinek az összeférhetetlen Attilát. Bár Keleti Andi, az alkalmi táncospár koreográfusa mindent megtett, hogy a visszalépés ne következzen be, nem járt sikerrel. A táncművész később sem tudott napirendre térni Kinga viselkedésén.

Keleti Andi szerint Attila óriási áldozatot hozott a táncos hét alatt, hiszen zokszó nélkül próbált és gyakorolt. Mindezt tette annak ellenére, hogy sem a tánc, sem a családdal való találkozás lehetősége nem motiválta. Csupán a Kinga iránti szerelem fűtötte. Keleti Andrea úgy érzi – bár korábban Attila valóban nem bánt kedvesen Kingával –, az utóbbi időben megemberelte magát. Szerinte egy igazán szerethető figura lett belőle, akinek legnagyobb bűne, hogy belehabarodott a villa hisztérikájába. Keleti Andrea és Csonka András is úgy látja, Kinga és Attila viszonya végérvényesen megromlott a lány műbalhéinak köszönhetően, így szerintük nincs lehetőség a békülésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik