Szórakozás

VV Péter életveszélyes állapotba kerülhet a villában

Naponta több energiaitalt is legördít a ValóVilág játékosa. Az általa fogyasztott mennyiség akár agyvérzéshez is vezethet.

Az életével játszik VV Péter, aki egymás után nyakalja az energiaitalokat – írja a Bors. Pedig a valóságshow veterán egyszer már megjárta a poklot a Survivor című realityben, ahol vesegörcse miatt kényszerült feladni a játékot. Úgy látszik Péter nem tanult az esetből, hiszen a villa falain belül olyan önpusztító életet él, mely akár végzetes is lehet.

„Péter napi hét-nyolc doboz energiaitalt is elfogyaszt, mindezek tetejébe az alkoholt sem veti meg” – mesélte Shadi. Ám Cristofelnek is szemet szúr játékostársa energiaital-függősége. „Peti napközben sokat alszik, csak este van fenn, akkortól egymás után issza az energiaitalokat, melléjük pedig folyamatosan önti magába az alkoholt. Enélkül nagyon gyenge” – nyilatkozta a napilapnak Cristofel.

Pedig az energiaitalok alkohollal való keverése csak tovább erősíti az egyébként sem veszélytelen nedű káros hatását. Így ugyanis sokkal rohamosabb ütemben romlik a vese és a máj működése, ám súlyosabb problémák is jelentkezhetnek.

„Hosszú távú és nagy mennyiségű bevitel esetén mellkasi fájdalom, alvászavar, érfalszakadás, szívinfarktus és agyvérzés is kialakulhat” – nyilatkozta a Borsnak az orvos, aki szerint egy idő után mindenképp jelentkeznek ezek a tünetek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik