Szórakozás

Csak szexre kell az RTL Klub üdvöskéje? Összeomlás szélén áll

Összeomlás szélén áll az érzékeny lelkű VV Veronika. Barátai a Hír24-nek  elmondták, attól félnek, hogy Péter csúnyán átveri Alekosz exét.

Látszólag egyre közelebb kerül egymáshoz  a villa taktikusa és a virslis lány. Ez persze semmit nem jelent. Péter ugyanis több esetben is eljátszotta már, hogy valaki iránt mély érzéseket táplál, miközben a háta mögött durván kibeszélte. Így tett többek között Verával is.

Eközben Veronika láthatóan kezd beleszeretni a Valóságshow veteránba. Barátai éppen ezért féltik. Nem titkolták, hogy a lányt sok csalódás érte az utóbbi években, ezeket pedig nehezen heverte ki. Nem tudni, hogy egy hasonló szituációt hogyan dolgozna fel újra. Ráadásul a mostani egy extrém helyzet,  nincsenek vele a szerettei, akik mellette állhatnának a nehéz pillanatokban.

Ráadásul azt is tudjuk, hogy miközben Péter eleinte azt állította, csak testvéreként tekint Veronikára, később már azt hangoztatta, szívesen ágyba vinné. Vajon mi lesz a történet vége? Ki sérülhet jobban lelkileg és ki kit ver majd át a végén? Hamarosan talán ez is kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik