Szórakozás

Csak a szexmunkásokra gerjed a ValóVilág sztárja?

A ValóVilág veteránja, Péter, már többször is kijelentette, semmit sem szeretne Verától. Pedig a lánynak gazdag felnőtt filmes múltja van...


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A mackós termetű játékos még az élő fába is beleköt, ha éppen olyan kedve van. Péter így megállás nélkül ostorozza a villa hölgyeit is. Úgy látszik, a veterán lakó önkritikája jó mélyen lehet – ha egyáltalán létezik –, hiszen másban mindig megtalálja a hibát. Sőt, a mélynövésű játékos még Verát is élvezettel ócsárolja, akivel nemcsak együtt alszik, hanem forró összebújások sorát tudhatja magáénak. Ennek ellenére Péter többször is kijelentette már, hogy semmi komolyat sem szeretne Verától, hiszen a lány nem az esete. Pontosabban Vera, Péter számára, a ’villában elmegy’ kategóriát képviseli. Pedig a stratégának felesleges megjátszania magát, hiszen ahogy arról korábban beszámoltunk, a villalakó korábban épp a felnőtt filmek koronázatlan királynőjével, Vivával került közelebbi viszonyba.

A villalakó egykori kedvesébe jócskán jutott szilikon, s filmjei tanúsága alapján szinte bármit bevállal. Akárcsak Vera, aki állítólag szintén gazdag felnőtt filmes múlttal rendelkezik. Így a nem éppen sármos villalakónak semmi oka Vera állandó lehurrogására. Hiszen Péter ezúttal is csak azt kapta, amire mindig is vágyott: egy újabb, a hírek szerint pornóiparban is tevékenykedő hölgyeményt, aki élvezettel kényezteti a visszataszító külsejű férfit. Így Verával való kapcsolata miatt újabb női fekete folttal gazdagodhat Péter múltja. Vajon a pornós hölgyek jelentik a férfi végzetét, vagy csak a sors fintora az újabb, erotikus munkással való kapcsolata?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik