Szórakozás

Öngyilkosságot követett el VV Attila

Elképesztő történetre derült fény VV Attila múltjából. A Bors megtudta, hogy a villalakó 18 éves korában öngyilkos akart lenni, de megmentették az életét.

Eddig szinte semmit nem tudtunk a villa fura figurájáról. Most azonban olyan dolgok derültek ki a múltjából, amelyek megmagyarázhatják nem hétköznapi személyiségét. A Bors Attila szülőfalujában nyomozott és sikerült megtalálniuk a villalakó nagymamáját, aki feltárta a titkokat.

Azt mondta, hogy Attilának nehéz élete volt, ugyanis az apja kemény ember, állítólag durván bánt a gyerekeivel. A villalakó 17-18 éves lehetett, amikor egy napon önmaga ellen fordult. Megvágta a karját és megszúrta a vállát. Szerencsére annyira hangosan sírt, hogy édesanyja észrevette és így Attilát is meg tudták menteni – írja a napilap.

A nagymama arról is beszámolt, hogy a fiú szülőházában már a szobáját is lebontották, ami különösen megviselte. Ki is jelentette, nem megy többet haza. A nagyi azonban arról biztosította unokáját, hogy ő mindig szeretettel várja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik