Szórakozás

Folyamatosan alázzák az RTL Klub sztárját – Összeomlik?

VV Annamaria láthatóan rágerjedt Csabára. A fiú azonban rendszeresen alázza a háta mögött a furcsa leányzót. Vajon mi lesz akkor, ha a lányt szembesítik a Helyes pasi bántó megjegyzéseivel?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Annamari tulajdonképpen már nem tagadja, hogy beleszeretett Csabába. Jól jött neki, hogy éppen őt kapta táncpartnernek, hiszen így rendszeresen testi kontaktusba kerülhettek, amire vélhetően másképpen soha nem lenne lehetősége. A múltkor például egy óvatlan pillanatban ráfeküdt Csabára, amitől a fiú láthatóan majdnem infarktust kapott. A kigyúrt srác már azt is kijelentette, még csak csókolózni sem szeretne a lánnyal…

Annamari testvére úgy véli, húga erős lány, még ha világossá is válik számára, hogy Csaba miket beszél róla a háta mögött, nem omlik össze. Megszokta már a szerelmi csalódásokat, volt már reménytelenül szerelmes máskor is. Bár a villalakó testvére részleteket nem akart elárulni Annamari szerelmi életéről, azt elmondta, túl tud lépni a hasonló jellegű ügyeken, neki legalábbis ez a tapasztalata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik