Szórakozás

Csaknem verekedtek: idegbeteg a ValóVilág sztárja? Durva sértések

VV Attila és Kinga nagyon csúnyán összeveszett tegnap este. A két villalakó egymásnak esett, és többek között idegbetegnek és érzéketlennek nevezték egymást.

Ismételten sikerült hajba kapnia a villa legvehemensebb párjának. Attila ugyanis kijelentette, hogy Kinga idegbeteg, és általában azzal barátkozik, akitől valamit vár. A szőkeség ezen felhúzta magát, és természetesen visszavágott. Őt sem kell félteni, mindenféle ocsmány sértés előkerült a tarsolyából. Többek között azzal akarta megbántani a furcsa fiút, hogy érzéketlen.

Erre a sértődött Attila úgy reagált, mint egy óvodás. Azt vágta a lány fejéhez, nem is szereti. Ez persze Kingát még inkább feltüzelte. A párocska civakodását természetesen a többi villalakó is végignézte. Attila emiatt is kibukott. Gergőt sittesnek nevezte, és azt mondta, ne röhögjön rajta. Persze ebből újabb botrány kerekedett. Az ember már-már tömegverekedésre számított, de ez végül szerencsére elmaradt. Gergő viszont kijelentette: többé nem akar barátkozni Attilával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik