Szórakozás

Erotikus fotók a ValóVilág csúnyácska sztárjáról – Elképesztő titok

Szinte hihetetlen, de erotikus fotózásra kérték fel a ValóVilág furcsa figuráját, Annamáriát. Testvére szerint azonban a lány nemet mondott a felkérésre.

Már azon is megdöbbentünk, amikor kiderült, hogy Annamáriáról divatfotók készültek. A képeken szinte rá sem lehet ismerni a csúnyácska játékosra. Nővére a Hír24-nek elmondta, Annamari rendszeresen modellkedett mielőtt beköltözött a luxusbörtönbe. Tulajdonképpen jövedelmének jelentős része is abból származott. Elképzelni is nehéz, de állítólag még Hajas László modellje is volt.

A furcsa lányról állítólag nyolc darab divatfotó készült, amelyek egy kozmatikai magazinban jelentek meg – állítja testvére, aki nagyon kiakadt amiatt, hogy a képeket most valaki kiszivárogtatta. Tagadja, hogy húgáról erotikus képek is készültek volna, bár azt elismerte, volt ilyen jellegű felkérése. A Hír24-nek egy neve elhallgatását kérő informátor megsúgta, a villalakó szexi képei márpedig léteznek.

Annamari nővére azt is határozottan állítja, testvére a játékból való kiesése után sem vetkőzik majd le férfimagazinoknak. Információink szerint egyébként ilyen felkérés egyébként sem “fenyegeti” VV Halált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik