Szórakozás

Ennyi durva dolgot még nem láttunk a ValóVilágban

Elképesztő sminkek és ruhák, illetve iszonyatosan béna mozdulatok. Nagyjából így lehetne összefoglalni a ValóVilág táncversenyét.

Annamari úgy mozgott, mint egy sebesült madár, Csaba vonaglott, Vera egy rosszul sminkelt transzvesztita benyomását keltette, míg Shadi és Veronika úgy pattogtak tánc közben, mint a felzaklatott bolhák. Voltak persze olyanok is a villalakók közül, akik azt gondolták, veszett jó, amit csinálnak, miközben elegáns táncosnő helyett go-gó girlnek tűntek. Az alkalmi produkciókon egyébként nem csak mi nézők, hanem a szakértő zsűri is remekül szórakozott.



Na, nem azért mosolyogtak, mert annyira elégedettek voltak, sokkal inkább kínjukban. Annamariról azt állították, be van oltva tánc ellen, míg Vera és Péter produkcióját közönségesnek tartották. Eszter előadásáról is megvolt a véleményük, ami pozitívnak éppen nem nevezhető. Mivel mégis dönteniük kellett arról, ki jusson a vasárnapi döntőbe, így a Kinga-Attila, a Gergő-Seherezádé, valamint a Shadi-Veronika párosokra szavaztak. Ha lemaradtál, érdemes megnézni az elképesztő produkciókat.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik