Szórakozás

Annyira égő, amit a ValóVilág sztárja tett – mindenki rajta röhög

VV Annamari tegnap este gyakorlatilag szerelmet vallott Csabának. A villa Helyes pasija azonban kijelentette, neki nem kell a lány.

Annamari hiába kapott kosarat, lelkesedése nem fogyott. Történt ugyanis, hogy a Furcsa a lány a villa alkalmi szerelmi jósdájába, Veronikának bevallotta, szívesen összejönne Cabával. A vastag szájú lány nagyon megdöbbent Annamari vallomásán, ám zavarát leplezve arra bíztatta játékostársát, kérdezze meg a Helyes pasitól, milyen ízű a csókja. Szegény Annamari hagyta magát befolyásolni és feltette a meghökkentő kérdést.

Csaba teljesen ledöbbent, pedig ekkor még nem sejtette, hogy Annamari mire is célozgat valójában. De aztán a furcsa leányzó egyértelművé tette a dolgot és rákérdezett: csókolózna-e vele Csaba? A fiú arcára egyidőben ült ki a meghökkenés és rémület. Azonnal kijelentette, soha nem kerülne intim közelségbe Annamarival. Nem tudni, hogy a lány butuska, vagy egyszerűen eltökélt, de még a történtek ellenére is azt mondta, szerinte nincs minden veszve Csabánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik