Szórakozás

Csézy nem kívánatos személy kedvese temetésén

Szombaton polgári szertartás keretén belül helyezik örök nyugalomra Csézy párját, Lajos Lászlót. Csézyt ezúttal se látják szívesen.

Szombaton helyezik örök nyugalomra Csézy volt párját, Lajos Lászlót. Ahogy a bükkzsérci búcsúztatón, úgy ezúttal se látják szívesen az énekesnőt – írja a Bors. Ugyanis a család és a bükkzsérci lakosok is őt tartják felelősnek a férfi öngyilkosságáért. A helybéliek szerint az énekesnő egyszerűen elhagyta párját, mikor az már nem tudott neki anyagi biztonságot nyújtani. Lajos László nem tudta feldolgozni szakításukat, és az öngyilkosságba menekült. Azonban végső akarata nem teljesülhet.

„Amikor még minden rendben volt a kapcsolatukban, és szóba került a halál, Lajos László azt mondta, az a kérése, hogy hamvait szórják szét a házuktól nem messze lévő Patkóhegyen. Csézy legnagyobb fájdalma, hogy nem tudja szerelme végső kívánságát teljesíteni” – nyilatkozta a napilapnak egy ismerős. Azonban Csézy nem teljesítheti egykori párja végakaratát, hiszen még a búcsúztatón sem látják szívesen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik