Szórakozás

Fordulat: öngyilkosságot elkövető szerelme rúgta ki Csézyt

"Legnagyobb vágyam volt, hogy férjhez menjek hozzá, és gyereket szüljek neki, ő volt életem szerelme" - vallotta párja öngyilkossága óta első interjújában Csézy.

Kisírt szemekkel, megtörten adta a tragédia óta első interjúját Csézy. A fiatal énekesnő mindeddig – bármit is állítottak a történtekről a bulvárlapok – nem szólalt meg.

Csézy elmondta, hogy a kezdeti boldog, szerelmes időszakot követően nagyon nehéz éveket éltek meg Lászlóval. A  férfit 2007-ben vagyonosodási vizsgálatnak vetették alá, majd a gazdasági válság szinte nincstelenné tette az egykor dúsgazdag autóalkatrész-kereskedőt.

“Ő volt a menedzserem, és szinte abból éltünk, amit énekesnőként kerestem” – mesélte Csézy, és azt is hozzátette, az anyagi természetű bajok kedvesét rendkívül zárkózottá tették. – “Nem volt már rám szüksége, mint nőre, pedig nekem minden vágyam az volt, hogy feleségül menjek hozzá és gyereket szüljek neki.”

A híresség arról is beszélt, hogy nem egy másik férfihoz, hanem a nagymamájához költözött a tragédia előtt egy hónappal, bár azt nem tagadta, amikor látta, László nem akarja rendbehozni magánéletüket, és csak munkakapcsolatot ápol vele, mással kezdett randevúzni.

A Napló riportjából kiderült, a Bükkzsérciek rajongásig szerették az örökké optimista Lászlót. A férfi, halála előtt az egyik barátját látogatta meg, aki így vallott: “remegett, szinte önkívületi állapotban volt”.

Csézy elmondta, igaz a hír, hogy kedvese az ő fényképe előtt, az ő zenéjére lőtte fejbe magát, ám a napilapok azon állításását cáfolta, hogy terhes lenne. “Nem vagyok várandós, de remélem, megadja nekem még a sors” – zokogott.

Lajos László halálával közel százmilliós adósságot hagyott hátra: ám az talán sosem derül ki, szerelmi bánat vagy pénzügyei miatt dobta el magától az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik