Szórakozás

Durván lealázták a magyar sztárt – Megkapta a magáét

Vita kerekedett az RTL Klub Csak csajok című műsorában. Egy szakorvos ugyanis azt állította, nem osztja Soma véleményét a kineziológiai gyógymódokkal kapcsolatban.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az ismert tévés személyiség láthatóan kiakadt a doktor állításán. Kijelentette, ő igenis hisz abban, hogy az allergia lelki eredetű. Erre az orvos visszavágott: szerinte ennek a betegségnek kezelése nem hit kérdése, hiszen lehet, hogy a kineziológusok egy-két ember ki tudnak kezelni az allergiából, a szakorvosok viszont milliókat. Ez tény – szögezte le a szakember, mire a látszólag megsértődött Soma hozzátette, ő is tényekről beszél.

Ezután a doktor gyakorlati tapasztalatairól kezdett mesélni, miközben a híresség folyamatosan csóválta a fejét, ezzel mintegy egyet nem értésének adva hangot. Ezután a szakorvos kijelentette, abban pláne nem ért egyet Somával, hogy az allergia okát kineziológiai módszerekkel meg lehet szüntetni, szerinte ez maximum csak a tünetekre igaz. Ebből a kijelentésből aztán újabb veszekedés bontakozott ki. Az egyre durvuló vitát végül a műsorvezető állította le, mondván, azt inkább műsoron kívül folytassák a vendégek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik