Szórakozás

Erre a szexi lányra cserélték Détár Enikőt

Reggeli - Csak Csajok – néven önálló műsorral jelentkezik novembertől az RTL Klub hétköznap reggelenként, a Reflektor magazinban pedig új műsorvezető debütál.

Megújult formában tér vissza jövő héttől az RTL Klub képernyőjére a Reflektor magazin és a Csak Csajok. A két műsor háziasszonya Mádai Vivien, illetve Barabás Éva, Ördög Nóra és Lilu.

A sztárvilág híreibe mostantól Mádai Vivien avat be, aki ismerős lehet a ValóVilág4 kísérőműsorából, a NekedValóból, valamint az elmúlt időszakban a Reggeliben is kipróbálhatta magát. A Reflektor magazin felépítése, tematikája, egész adásnapon végigvonuló bejelentkezései változatlanul kerülnek továbbra is a képernyőre.

A méltán népszerű név alatt jelentkezik már önálló műsorszámként novembertől a Reggeli Csak Csajok. Kicsit korábban kezdődik, mint eddig, már 7.45-től várja a nézőket a magazin, és 8.15-ig tart.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Megújult formában, új díszlettel, felfrissült tartalommal kezdi ígéretes, önálló életét, amelyet a nézők között tapasztalt népszerűségnek köszönhet.

Barabás Évához társműsorvezetőként – kávéházi hangulatot idézve – egy vagy két közismert és népszerű hölgy csatlakozik reggelente, hogy együtt beszéljék ki a sokakat foglalkoztató és érintő kérdéseket, keressék rá a válaszokat, vagy csak kimondják mindazt, amit kendőzetlenül megtesz mindenki a barátnőjével, és amibe – hiába tagadják – kíváncsiskodva hallgatnak bele a férfiak is.

A sztárvendégek beavatják egymást és a nézőket titkaikba, ötleteket adnak, akár szakértők bevonásával tanácsokkal látnak el problémás helyzetekre, mindennapi életből vett példákkal színesítik gondolataikat, az élet megannyi területét érintve, legyen szó egészségügyi témáról, divatról, asztrológiáról, családról, gyermeknevelésről, trendi mozgásformákról, oktatásról, pénzügyi kérdésekről, kultúráról, jogi buktatókról és megannyi másról.

A későbbiekben, az X-Faktor és a ValóVilág5 végével Ördög Nóra és Lilu is csatlakozik majd a Csak Csajok csapatához.

A „Reggeli – Csak csajok” november 2-ától (szerda) reggel 7.45-kor, közvetlenül a Reflektor magazin után megújult formában jelentkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik