Szórakozás

Sok pénzt veszíthetett Ördög Nóra – Durva pletykák

Információink szerint Ördög Nóra már csak műsorvezetőként dolgozik az RTL Klubnál, és nem szerkeszt. Ha a hír igaz, vélhetően jelentős összegtől eshetett el az ismert tévés.

Ördög Nórát igazi turbóladyként emlegetik munkahelyén. A fiatal, ám annál tapasztaltabb televíziós az utóbbi időben rengeteg munkát vállalt magára. Nemcsak műsorvezetőként dolgozott, de szerkesztett is, többek között az X-Faktor csapatában. Úgy hírlik, teljesítményével elégedettek a csatorna vezetői, ennek ellenére most azt beszélik, Nóra szerkesztői feladatai megszűntek. Ha ez igaz, egyelőre az X-Faktor műsorvezetése hárul rá, és amint a széria lefutott, a Csak csajok egyik háziasszonyaként láthatjuk majd.

Ez a pletyka természetesen továbbiakat generált az RTL Klub kulisszái mögött. Mostanában arról is beszélnek, hogy Nóra nem önszántából mondott le a szerkesztésről, amivel persze vélhetően fizetése egy részétől is elesett. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója belső ügynek tekinti Ördög Nóra munkajogi dolgait, így sem munkájáról, sem szerződéséről nem kívánt beszélni. Azt azonban elmondta, hogy az X-Faktor műsorvezetője rengeteget dolgozik, és ha bármiféle változás történt volna a munkájában, az is csak a saját döntésének lenne köszönhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik