Szórakozás

Nagyon leszerepelt az RTL Klub műsorvezetője

Ha nem tudtuk volna, hogy Mádai Vivien társműsorvezetője a Csak csajoknak, azt hittük volna, hogy véletlenül került a stúdióba. A szőke tévés gyakorlatilag alig volt több a megújult ébresztő műsorban, mint egy csinos „díszletelem”.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szerda reggel Mádai Vivien volt Barabás Éva segítsége a Csak csajokban. Ahogy mondani szokás, Vivien, a fiatal műsorvezető erre nagyon ráfaragott, Éva ugyanis látványosan lesöpörte őt a képernyőről. A NekedValó korábbi házigazdája szinte szóhoz sem jutott, leginkább csak akkor beszélt, amikor műsorvezető társa véletlenül megszólította.

Azt persze nem tudjuk, hogy Vivien látványos szótlansága a megilletődöttségnek, a tapasztalatlanságnak, vagy inkább Barabás Éva erőszakos stílusának tulajdonítható. Az azonban tény, hogy Vivien szinte csak testben volt jelen a műsorban. Egyébként úgy gondoljuk, hogy mindez nem az ő hibája. Sokat látott médiamunkások szerint elsősorban Évinek kellett volna kicsit vissza fognia magát, vagy ha ő erre képtelen, akkor a szerkesztőknek illett volna kézbe venni az irányítást. Mindenesetre izgatottan várjuk, lesz-e változás a következő napokban, vagy Barabás Éva végleg magához ragadja a gyeplőt a csajok között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik