Szórakozás

Utolsó leheletéig énekelni fog az X-Faktor kiesője

Bagosi Alexa érezte, hogy ezúttal számára ér véget a tehetségkutató; és bár kiesett, nem csügged, minden erejével azon lesz, hogy a legtöbbet kihozza a hirtelen jött ismertségből.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az ötödik élő show-ban a fiatal tehetségek díjnyertes dalokkal álltak a nézők és a mentorok elé. Az eredményhirdetésen a Rocktenors tagjain látszott a leginkább, hogy mennyire izgulnak, hisz ők a legutóbbi négy adásban háromszor is párbajozni kényszerültek. Ezúttal azonban nem őket küldte újrázni a közönség, mivel a nézők szavazati alapján Bagosi Alexának és Lil. C-nek kellett meggyőznie a mentorokat, hogy ott a helyük a tehetségkutató további adásaiban is. Lil. C-re csak Nagy Feró, míg Alexára Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Geszti Péter szavazott, így a 21 éves debreceni tehetségnek fejeződött be a verseny.

A kétgyermekes anyuka a Hír24-nek elárulta, amint lejött a színpadról, biztos volt abban, hogy párbajoznia kell. A The Pussycat Dolls “I Don’t Need A Man” című számával nemcsak a mentorok körében nem aratott osztatlan sikert, ő sem érezte magáénak a dalt. Már a próbák alatt tudta, hogy a múlt heti Mizu-feldolgozás után ezúttal nagyon melléfogott.



“Nagyon rosszul választottam dalt. Elindultam egy olyan úton, amin nem kellett volna. Picit leadtam a saját zenei világomból azért, hogy egy kicsit populárisabb legyek, és reméltem, hogy ezzel szélesebb körnek is megfelelek majd. Most már tudom, hogy itt rontottam el. Mert amikor felmentem a színpadra, egy feladatot teljesítettem, és nem énekeltem, előadtam. Nem az enyém volt ez a dal, a stílusa sem állt hozzám közel. Olyannyira nem, hogy amikor a színpadon voltam, számoltam vissza a másodperceket: már ennyit megcsináltam, most itt járok, most ott tartok, és végre befejeztem. Kőkemény feladatmegoldás volt” – meséli szomorúan Alexa, aki bár nagyon összetört, amiért búcsúznia kellett a tehetségkutatótól, azt mondja, nincs más választása, a gyerekei miatt talpra áll, és addig üti a vasat, amíg még meleg.

“Azon leszek, hogy a saját stílusomban, a saját utamon megteremtsem azt, amire szükségünk van. Nekem csak a hangom van, semmi több. Éppen ezért addig, amíg mozgok, lélegzem, és kijön hang a torkomon, csinálni fogom és nem adom fel” – ígéri a válófélben lévő anyuka, akinek mentora, Nagy Feró is mindenben a segítségére lesz, hogy beinduljon énekesnői karrierje.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik