Szórakozás

Visszatér az X-Faktor színpadára Wolf Kati

Az ötödik élő show sztárvendége a 2010-es X-Faktor énekesnője, az Eurovíziós Dalfesztiválon remekül szereplő Wolf Kati lesz, aki saját dalát adja elő.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Wolf Kati a tavalyi szériában Nagy Feró mentoráltjaként nyűgözte le a közönséget, és bár a döntő előtt búcsúzott, népszerűsége azóta is töretlen. A 2011 Legjobb hazai női előadójának megválasztott énekesnőt egy ország biztatta, amikor kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra. A “Szerelem, miért múlsz?” című dala hihetetlen népszerűségre tett szert, amelynek az Eurovízióra készült változatát “What About My Dreams?” címmel Európa-szerte megszerette a közönség.

Kati azóta túl van élete első nagykoncertjén, két saját dalából videoklip készült, és kiadta első saját albumát is, melynek címadó dala, a “Vár a holnap” azonnal a rádiók kedvencévé vált.

Az énekesnő portálunknak elárulta, rettenetesen izgul a szombati szereplés miatt, furcsa lesz ismét az X-Faktor színpadán állnia, de már nagyon várja. Egykori mentorával, Feróval a mai napig tartják a kapcsolatot, lenyűgözi, hogy a nemzet csótánya mi mindent megtesz a lányaiért; és bár nagyon tehetségesnek tartja a fiúkat is, reméli, idén végre egy lány nyeri majd az X-Faktort.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik