Szórakozás

Kínos helyzetbe hozta a kameraman a magyar valóságshow szereplőjét

Vicces kedvében volt az ÖsszeEsküvők háttérműsorának, az Esküdj! stábjának egyik tagja. Kamerájával Dukai Enikő kivillanó testrészeit pásztázta.

Nem csupán Majka, de az Esküdj! technikai munkatársai is sokat megengednek maguknak a csatorna késő esti adásában.  Alekosz után a TV2 Esküdj! című műsorának kameramanja is ráfeledkezett Enikő combjára. A görög a pénteki összecsapáson tett megjegyzést a szőkeségre, miszerint ha összezárná a lábát, nem lehetne mindent látni az alfeléből. A lány akkor ezt kikérte magának, de látszott rajta, egész este kínosan ügyel arra, hogy ne villantson ismét.

Miután eldőlt, hogy ellenfele, Mása megy vissza a Rezidenciára, Encit Majka látta vendégül a műsorában. A csinos szőke lány bájai nem csak állítólagos londoni hódolójának, hanem az Esküdj! stábtagjának figyelmét is felkeltették. Kamerája szép lassan végigpásztázta a lányt, bokájától a lába közéig – ami azért valljuk be, elég szokatlan képi megoldás egy beszélgetős műsorban.

Azt, hogy Enikő látta-e a felvételt, nem tudjuk, de úgy tűnik, másnap kínosan ügyelt arra, hogy villantásmentes öltözékben foglaljon helyet a késő esti műsor foteljében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik