Szórakozás

Műkönnyek és kamuizgalom a valóságshowban

Nem jött be Renike terhességkamuja a TV2 valóságshow-jában. A fiatal lánynak legközelebb jobb sztorit kell kitalálnia, ha érdekessé kívánja tenni magát.

A TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának egyik legnagyobb hétvégi cirkusza Renike vélt (kitalált)  terhessége volt. Bár Renyó már korábban kijelentette, ha veszélyben érzi Rezidencia-beli helyzetét, várandósságot kamuzik, mégis mindenki (tisztelet a kivételnek), úgy tett, mintha együtt izgulna a taktikázáshoz is ostoba lánnyal.

Erzsók “nagymama” még műkönnyeket is kipréselt magából, és fátyolos tekintettel mesélte el a vallomásszobában, hogy Sziló már megérett az apaságra, így biztos benne, hogy fel tudják nevelni a bébit.  Arról nem esett szó, hogy a két fiatal rabságban született kapcsolata is elég erős-e a gyermekvállaláshoz. Ezt a kérdést csak a Majka által is folyton kifigurázott Diaz vetette fel (a műsorvezető szerint a lány IQ-jától lemállik a tapéta), Marcin kívül talán ő volt az egyetlen, aki nem látott át “kamurenike” szitáján.

Rettentően kíváncsi lehetett a terhességi teszt eredményére Szilveszter is, aki halál nyugodtan szürcsölgette levesét, miközben a Rezidencia-lakók körülülték Renike vizeletmintáját. A gusztusos és hiteles várakozás eredménye: negatív teszt, újabb műkönnyek, ezúttal Renikétől, valamint egy kis okoskodás a leghülyébbektől.

Most, hogy a terhességpara véget ért, kíváncsiak vagyunk, holnap mitől rághatjuk tövig a körmünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik