Szórakozás

Tönkretette a valóságshow a magyar híresség házasságát

Losonci Edina

2011. 11. 15. 15:40

Válással fenyegeti férje Kati mamát. Héjássy János egyre nehezebben viseli rezidenciabeli családtagjainak ordenáré viselkedését.

Héjássy János nem először jelezte, nem tetszik neki, ahogy felesége, Kati mama és Marci az ÖsszeEsküvőkben viselkednek. A férfinál korábban fia nyilvános önkielégítései, most pedig köpködése és folyamatos ivászata verte ki a biztosítékot. Az édesapa a minap lehetőséget kapott, és meglátogathatta büntetését töltő fiát. János bácsi kijelentette, kitagadja Marcit, és az időközben hozzájuk csatlakozó Kati mamát is megfenyegette.
A férfi ultimátumot adott feleségének: ha nem változtat a viselkedésén, elválik tőle. Kati mama ezt követően a vallomásszobában zokogott: “Nem vagyok jó feleség, jó anya” – vallotta megtörten.

Kata mama (tv2, kati mama, összeesküvők - míg az anyós el nem választ, )

Úgy tűnik azonban, Kati mama mégsem vette komolyan férje szigorú szavait, aki mélységesen felháborodott azon, hogy felesége Alekosszal fürdött. “Elment az esze” – szögezte le. Jancsi bácsi az Esküdj! című műsoron keresztül még keményebben fogalmazott: “Ne csinálj magadból kurvát, szégyent hozol az egész családra” – üzente.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Ebben a percben fordultunk rá az őszre

Beautiful night shot of Bratislava city, Slovakia
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.