Szórakozás

Vérciki bakik a magyar valóságshow-ban – Ezt elszúrták a készítők

Apró bakira lettünk figyelmesek a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának pénteki élő adásában. A öszecsapás egyik résztvevője, Enikő arcképe alatt az eredményhirdetésnél Zsanett neve díszelgett.


Fotó: TV2

Úgy tűnik, annyira lekötötte a TV2 ÖsszeEsküvők stábjának figyelmét Alekosz Rezidenciába érkezése, hogy adminisztrációs feladataikról is megfeledkeztek. Enikő és Mása összecsapásán ezúttal az adás végéig egyszer sem mutatták meg, hogy melyik lány vezet. Igaz, talán senki sem hitte, hogy a szőkeségnek van esélye a kétgyermekes anyukával szemben, így az izgalom sem hágott ezúttal a tetőfokára.

Amikor felfedték a fantomképeket, volt nagy meglepetés, ám nem a győztes kiléte miatt. Nemcsak a műsorvezetők, de Enikő is elképedve bámult az arcképekre, ahol az ő neve és szavazatállása alatt a Zsanett felirat díszelgett. A bakit csak néhány másodpercig láthattuk, és a műsorvezetők sem tették szóvá, így talán csak a szemfüles nézők figyeltek fel a tévedésre.

A műsor készítőinek tévedése nem okozott zavart a játék menetében, ám, ha az ÖsszeEsküvők heti fő eseménye az összecsapás, érdemes lenne az ilyesmire odafigyelni.

(Zárójelben azt is megjegyeznénk, hogy táblák készítője a kezdetektől nincs a helyzet magaslatán. Itt hívnánk fel az illetékesek figyelmét, hogy a menyasszony összecsapás és anyós összecsapás helyesen  a következőképpen írandó: menyasszony-összecsapás, anyósösszecsapás.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik