Szórakozás

Tizenéves lánnyal kezdett ki Alekosz

Egy tizennégy éves lánynál próbálkozott be Alekosz, aki olyan agresszívan nyomult, hogy a lány szülei feljelentést tettek a görög csődör ellen.

Úgy látszik Alekosznak tényleg nem számít a kor, hiszen mint kiderült két évvel ezelőtt épp egy tizennégy éves lánnyal próbált meg viszonyt létesíteni – írja a Bors. A napilap információi szerint a görög csődör egy táncelőadáson látta meg a fiatal lányt, akibe egyből beleszeretett. Ezért a közösségi oldalon próbált meg vele kapcsolatot létesíteni.

„Tudom, hogy kicsit fiatal vagy hozzám, de láttalak táncolni. Nagyon megtetszettél nekem! Szeretnék egy olyan barátnőt, mint te! Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem az első időkben” – írta akkor a Bors információi szerint a harmincas éveiben járó egykori villalakó. A tini azonban nem kért Alekoszból, s elutasítással reagált.

Alekosz azonban nem adta fel: „Netán túl kezdetleges a fantáziád ahhoz, hogy értsd, hogy mit szeretnék és hogyan?… Csak tetszel és szerettem volna összejönni veled!” – förmedt a lányra a görög csődör. A lány szülei ennél a pontnál vették kezükbe az irányítást. Először felszólították Alekoszt, hogy hagyja békén lányukat, ám a görög támadással reagált. A szülők tartva Alekosztól, és attól, hogy más lányokat is ostromolhat, a rendőrséghez fordultak. Nagy Alekoszt 2009 decemberében ki is hallgatták az ügyben, s felszólították zaklató viselkedésének felfüggesztésére, melyre akkor ígéretet tett. Az ügy végül a rendőrség közbenjárásával zárult le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik