Szórakozás

Bíróság elé állítják a nagyképű Alekoszt – Ezt nem ússza meg

Míg Alekosz bent hancúrozik az Összesküvők rezidenciáján, addig az RTL Klub jogászai azon dolgoznak, hogyan szerezzék vissza minél előbb a görög hős által immár jogtalanul birtokolt vagyontárgyakat.

Mint ismeretes, a görög hős a napokban elszerződött a TV2 valóságshowjába, ezzel felrúgva az RTL Klubbal kötött két éves szerződését. Bár Alekosz nyílván készült arra, hogy tette miatt nem csak “dádázás” jár majd neki, az talán még őt is meglepte, hogy mindent vissza kell adnia, amit a VV-ben nyert. Ez számításaink szerint több mint ötven millió forint. Ráadásul a vagyontárgyak visszaszolgáltatásának időpontja azonnali hatályú, ami azt jelenti, hogy a nagyarcú VV-nyertes máris késésben van.

És egy darabig még biztosan nem is tudja majd visszaadni az autót, lakást, luxusutat és a készpénzt, hiszen jelenleg a világtól elzártan él az Összeesküvők rezidenciáján. Ez azonban azt jelentheti, hogy az RTL Klub bíróság elé citálhatja, és ahogyan a dolgok állnak, azt hamarosan meg is teszik. Alekosznak tehát hamarosan a taláros testület előtt kell majd magyaráznia a bizonyítványát, ami vélhetően sokkal keményebb feladat lesz számára, mint játszani a szexkiborgot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik