Szórakozás

Végzetes hiba vagy adu ász Alekosz?

Nem tartják szerencsés húzásnak Alekosz szerepeltetését a TV2 Összeesküvők nézői. Úgy vélik, egyenlőtlen és igazságtalan küzdelem vette kezdetét a Rezidencián.

Alekosszal próbálja felturbózni a TV2 az ÖsszeEsküvők valóságshow-ját. A görög csődörnek nevezett ValóVilág-győztes szerepeltetése nem titkoltan a nézettség javítására szolgál, az viszont félő, hogy lassan csupán róla szól a műsor. Hogy Alekosz van a középpontban, azt a csatorna a tegnap esti adása beharangozójának spotjában is hangsúlyozta: “nincs ÖsszeEsküvők Alekosz nélkül”.  (Akkor hetek óta mit nézünk, nem tudjuk…)

A görög kiemelt helyzete a pénteki összecsapáson is szemet szúrt a nézőknek, a műsor hivatalos oldalán és az ÖsszeEsküvők-chaten többen értetlenkedtek, hogy miért csupán a görög vehetett részt az élő adásban, tekintve, hogy ő is teljes értékű játékos, így ugyanaz vonatkozna rá, mint a többi vőlegényjelöltre.


Fotó: TV2

Bár adu ásznak vette meg a TV2 Alekoszt, a konkurencia sztárjának elcsábítása nem biztos, hogy jó ötlet volt. Internetes kommenteket olvasva a nézők nagyobb százaléka tiltakozik a görög ellen, mint amennyien szívesen látják. A műsor követőinek általában két kifogásuk van a celeb vőlegényjelölttel kapcsolatban. Az egyik a már előbb említett Alekosz-túltengés, az élő kamerákat figyelők arra panaszkodnak, hogy amióta a fiú bent van a Rezidencián, rá irányul az operatőrök figyelme. Még akkor is, ha sokan hangot adnak annak, hogy inkább Niko és Ricsi románcát vagy Kati mamáékat látnák szívesen.

A másik kifogás az “igazságtalanság”. Az ÖsszeEsküvők rajongói úgy vélik, teljes abszurditás, hogy a játék felénél beköltözött Alek ugyanannyira esélyes a nyereményre, mint azok, akik a kezdettől fogva élvezhetik a Rezidencia vendégszeretetét. Ugyanakkor azért is szót emeltek, hogy a többi vőlegényjelölt esélyeit ronthatja Alekosz ismertsége. “Komoly rajongótábora van, egy összecsapáson bárkit kinthagy” – írta egy néző.

Persze az is lehet, hogy a játékosok ezt nem így gondolják. Egyelőre, úgy tűnik, örülnek híres játékostársuknak, ám valószínűleg csak addig, amíg nem talál magának párt valamelyik menyasszonyjelölt személyében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik