Szórakozás

Elcsúfítja VV Dyát az ajakfelpumpálás

Nem ment el a magánklinika által felajánlott ajakfeltöltésre VV Dya. A magyarázat egyszerű: a plázacica meggondolta magát.

Bár az egész magánklinika és több sajtós is nagy érdeklődéssel várta VV Dyát a plasztikai sebészeten, ahol ajakfeltöltését végezték volna el, a lány nem jelent meg. A plázacica távolmaradására szinte senki sem tudta a magyarázatot, ám Dya minden találgatást eloszlatott.

„Egyszerűen meggondoltam magam. Már a villalét előtt is gondolkoztam rajta, hogy feltöltetem a szám, de akkor is meggondoltam magam. Most jött ez a lehetőség, de rájöttem, inkább mégsem élek vele” – árulta el a Hír24-nek a fekete démon. Dya ugyanis úgy gondolja, a feltöltött ajkak inkább rontanának megjelenésén. „Még egyetlen olyan feltöltést sem láttam, ami jól nézett volna ki. Szandika és Veronika is természetellenesen néz ki a szilikonos szájával. Én ezt nem akartam. Jobban szeretem a természetességet” – emelte ki a Valóvilág legutóbbi párbajának vesztese, aki melleit plasztikai úton nagyobbíttatta meg. Ám Dya szerint mindez logikus lépés volt.

„Túl vékony vagyok, és alig volt valami mellem, ezért úgy döntöttem, megnagyobbíttatom. Így a férfimagazinok is szívesebben alkalmaznak modellmunkákra” – árulta el a Valóvilág plázacicája, aki nem tervezi, hogy bármit is megplasztikáztat magán a közeljövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik