Szórakozás

Az összeomlás szélére került az RTL klub sztárja?

VV Vera az utóbbi napokban igencsak kötözködős hangulatában van. Vajon az idegrendszere kezdi felmondani a szolgálatot?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Eddig egészen keveset láthattunk VV Verából, akire leginkább akkor figyeltek fel a nézők, amikor a villa veteránjával, Péterrel intim viszonyba gabalyodott. Egészen addig nem, amíg össze nem rúgta a port Annamarival, akit takarítani küldött a villamesternek kinevezett Vera. Csakhogy a villa fura lakója fittyet hányt Vera utasítására. Vera ekkor a villa eddigi leggusztustalanabb húzására szánta el magát, hiszen az összes szemetet beleöntötte Annamari ágyába, mely óriási felháborodást váltott ki a lakók körében.

Az utóbbi időben a nemrég a villából távozó Dya vált az első számú támadási célponttá. A szilikoncicát Vera élesen bírálta annak visszataszító táplálkozási szokásai, valamint lustasága miatt. Ám kettőjük ellenségeskedése nem merült ki ennyiben. Hiszen Péter ágytársa még Dya utolsó napján is belekötött a fekete démonba. Bár a plázacica szemmel láthatóan másnapos volt a búcsúbuliját követően, ez cseppet sem zavarta Verát, aki kis híján kicibálta az ágyban nyújtózkodó Dyát, hogy takarításra ösztönözze.

Mivel Dya ennek ellenére se reagált, Vera teljesen begőzölve a raktárba menekítette az összes alkoholt és gyümölcslevet, mely nélkül a lakók szinte létezni se bírnak. A lány tette óriási veszekedést kavart, s a fiúk végül úgy döntöttek, a medencébe hajítják Verát, akit lassan senki se tud már elviselni. Vajon a lány idegei kezdik felmondani a szolgálatot, vagy így próbálja meg magára felhívni a figyelmet?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik