Szórakozás

Leszbikussággal gyanúsítják az RTL Klub sztárját – A nagy kitálalás

Egyesek szerint gyanúsan közel került egymáshoz VV Dya és VV Kinga. Lehet, hogy a lányok között több van, mint barátság? Esetleg egymásba szerettek?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

VV Kinga olyan kiborulást produkált Dya kiesése után a luxusbörtönben, amilyet eddig nem láthattunk. Ezerszer elmondta, nem tudja, hogyan éli túl a playmate hiányát. A lányok szájából a párbaj alatt számtalanszor elhangzott a másik felé, a “szeretlek” kifejezés, amit sokak szerint csak a szerelmesek mondanak egymásnak ennyire gyakran.

Ráadásul a villalakók többször is szóba hozták már, hogy a playmate egyetlen férfihoz sem közeledett a villában, miközben az időnként meglehetősen hisztis szőkeséggel bensőséges viszonyt ápolt.

Dya viszont kiakadt, amikor szóba hoztuk neki, barátságnál esetleg több is lehet közte, valamint Kinga között. A lány határozottan állítja, a fiúkat szereti, ahogyan Kinga is. Ők mindössze barátok, és ennél akkor sem lesz több közöttük, ha Kinga kiesik a játékból. Sőt, Dya azt is elárulta, lehet, hogy hamarosan felveszi a kapcsolatot exszerelmével, akivel a villába való költözése előtt szakított. A playmate egyébként egy tipikusan szépfiúra vágyik, de azt tagadja, hogy számára egy kapcsolatban a pénz lenne a legfontosabb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik