Szórakozás

Halálra szoláriumozza magát a ValóVilág szilikonmelle

Már a villában is hiányzott VV Dyának a mesterséges barnulás, ám a plázacica még mindig nem hódolhat kedvenc elfoglaltságának.

Furcsa hobbit választott magának VV Dya, aki immár a villa falain kívül tengeti hétköznapjait. A plázacica nehezen rázódik vissza a való életbe, és bár már “szabad ember”, továbbra sem hódolhat kedvenc hobbijának. “Annyi minden van most körülöttem. Szerencsére fellépések is vannak szép számmal, így szinte semmire se volt még időm” – nyilatkozta a Hír24-nek a plasztikázott szépség, aki már nagyon vágyik egy kis feltöltődésre.

“Még a barátnőimmel se volt időm beszélgetni, a kiskutyámat is más viszi sétáltatni, de mindennél jobban hiányzik egy jó kis szolizás” – árulta el Dya, aki igencsak sokat veszített barnaságából a villalét alatt. Bizonyára, amint lesz rá lehetősége, be is pótolja a luxusbörtön miatt elmaradt szoláriumozásokat. Azonban jobb, ha mindezt csak mértékkel teszi. Hiszen mint ismeretes, a mesterséges barnulás nem veszélytelen. Nemcsak a bőrrák kialakulásának kockázata nagyobb így, de a bőr öregedési folyamata is sokkal gyorsabb az UV-sugarak hatására. Így Dyának sem árt az arany középút megtalálása. Hiszen mint mindenben – ahogy például a szilikonkeblek méretének kiválasztásánál – itt is igaz: a kevesebb néha több.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik