Szórakozás

Botrány: Kiteregeti a szennyest az RTL Klub távozó sztárjának exe

Tünde hosszú évekig tűrt, és bár még most is szereti Alekoszt, úgy döntött, a Hír24-nek most kiteregeti a szennyest.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Alekosz piti kis nőcsábász, vagy csak egy nagyzoló, ám de szerény képességű pasi? Ki-ki döntse el maga, ám az biztos, legutóbbi húzásával mindenkinél kiverte a biztosítékot. Nem elég, hogy felrúgta az RTL Klubbal kötött szerződését, még az iránta epekedő lányokat is csúnyán átverte. Alekosz (állítólag) nagy szerelme,Tünde a Hír24-nek elmondta, semmit nem tudott arról, hogy az ex-VV győztes beköltözik az Összeesküvők rezidenciájára, pedig a botrány kirobbanása előtt két nappal még találkoztak egymással. A lány azt mondja, exe úgy viselkedett, mint szerelmük hajnalán, így azt gondolta, ismét összejöhetnek.

Ezzel szemben a görög hős gondolt egy nagyot, és mindenki háta mögött leszerződött a TV2-vel, hogy a képernyőn keressen magának (ismét) feleséget. Tünde azt állítja, már akkor is padlón volt, amikor Alekosz az RTL Klubon parádézott, így most is az összeomlástól tart. Úgy érzi, nem bírja elviselni, hogy Alekosz újra és újra megalázza őt. Ráadásul mazohista módon akkor is nézi az Alekoszról szóló híradásokat, ha azok fájdalmat jelentenek számára. Így lesz ez az Összeesküvőkkel is – árulta el s Hír24-nek.

Szóval a VV-nyertes nem csak az RTL Klubot verte át, hanem Tündét és Bettyt is. Kérdés, hogy ezek után lesz-e valaki, aki hisz még a férfinak és hajlandó lesz vele együtt élni, illetve együtt dolgozni. Mert azt szinte előre borítékolni mernénk, hogy a TV2-nél hamar rájönnek, rossz lóra tettek a görög hőssel…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik